flamingoflickan.blogg.se

2016-10-07
21:12:11

Grindstugan och födelsedag

Den 16 augusti spelade Flamingokvintetten på Grindstugan under Göteborgs Kulturkalas. Det blev fullt med folk och kvällen kunde inte blivit bättre musikmässigt! Många sjöng med och så även jag. Tyvärr var jag tvungen att gå lite innan de hade slutat men jag ska se de fler gånger så det gör inte så mycket. Jag fick springa från Packhuskajen där jag hade dansat gameldans precis innan. Det krockade tidsmässigt så jag gick innan dansen hade slutat för att hinna tills de skulle börja spela. En del av "gammeldansarna" kom dit senare :)
 
Grindstugan var fullsatt tidigt.
 
Dans i full gång.
 
Hela gänget!
 
 
Den 9-10 september spelade de i Halmstad och Kärrasands Camping. Eftersom jag flyttat till Uppsala blev det ju en bit att åka... Jag hade lånat bilen vilket gjorde att det var lite enklare. Det tog några timmar att ta sig till södra Halland men det var det värt! Som alltid. I vanlig ordning såg vi till att äta något innan vi började gå igång med våra procedurer för att bli "Flamingo-klara". Vi var där i god tid, vilket vi brukar vara. Man vill ju inte riskera att gå miste om något ifall något oförutsätt inträffar på vägen. Jag har inte riktigt koll på hur många gånger jag varit på Parken i Halmstad nu men det börjar bli en del. Lika kul att hänga med Malin och få släppa loss till musiken :)
 
Fina färger var det här.
 
Malin och jag.
 
På lördagen var det min födelsedag och vi åkte vidare till Kärrasands Camping. Kanonväder hela dagen och det gick bra att köra. När vi kom fram fick vi vår stuga och bestämde oss sen för att kolla runt lite. Då hörde vi att soundchecken var i full gång så vi var lite försiktiga för att inte visa oss med en gång. Lite överaskning över det hela skulle det vara! Någon kände igen mig från Facebook vilket var roligt :)
 
En affisch med mitt födelsedagsdatum! Har en sådan hemma på väggen nu.
 
Lägg märke till LP-skivan i fönstret ;) Den fina Aloha-skylten fick jag i födelsedagspresent av Malin :D
 
Jag och Malin klädde upp oss, som vanligt, och vi var snyggast i "stan" haha! Dansen drog igång och det kom mycket folk även denna kväll. Nu har jag två gånger spenderat min födelsedag till Flamingos musik. Både ensam och med Malins sällskap. Tillsammans med en kompis är inte fy skam! Sen måste jag ju tacka alla som sjöng och hurrade för mig denna kväll. Det var riktigt trevligt och jag ångrar inte en sekund att vi åkte dit. Vi undersökte möjligheterna för att åka dit redan i april och bokade stuga i juni... Vi planerar långt i förväg eftersom det är kul att alltid ha något att se fram emot!
 
Finaste dansklänningen på! Med tyllkjol förstås :D
 
Strax innan start.
 
Kärrasands Camping vid dansbanan.
 
 
Hoppas vi ses på dansgolven där ute! Ha det gött så länge! :D
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: