flamingoflickan.blogg.se

2016-08-03
11:36:00

Malung och Västerhagen

Idag är det Stefans födelsedag! Ha den äran och hoppas dagen blir så bra den kan bli! :D Vi hoppas han fortsätter att dra sitt strå till stacken :)
 
 
Måndagen den 18:e juli spelade Flamingokvintetten tillsammans med Streaplers i Malung på dansbandsveckan. Jag dansade lite men mestadels av tiden stod jag framme nära scenen och sjöng med i alla fantastiska låtar. Lyckades fånga en av de T-shirtar som Streaplers kastade ut till publiken! Jag som aldrig lyckas med något sånt!
Undwr kvällen var det flera som kom fram till mig och antingen kommenterade min klänning eller min ålder. Som alltid blir de flesta fascinerade över att jag som är så ung gillar Flamingokvintetten. Det är görkul tycker jag. Det var även en man som frågade om jag "var från Cinderella". Men han förväxlade mig med någon annan. Dock träffade jag två stycken av de som brukar vara på Cinderella och dans till Flamingo ocj det var väldigt roligt. 
 
 
Det enda som var lite jobbigt med kvällen var att Arvingarna, som jag ju också älskar, spelade precis samtidigt som Flamingokvintetten på banan bredvid. Det var jobbigt för mig att välja men det kändes ändå som att jag gjorde rätt. Non je ne regrette rien ;)
 
Det var många fler som stod vid scenen där Flamingo spelade än på andra spelningar jag varir på. Förmodligen eftersom det är mer plats i Malung och mer folk. Det är ju dessutom dans nonstop så om man vill ha en plats vid scenen får man glatt stå där hela tiden. När det är så mycket folk kan man lätt tappa sin plats om man lämnar den. Men helt klart en lyckad kväll för min del!!
 
Det dröjde inte länge innan jag fick se Flamingokvintetten igen. De spelade tillsammans med Bo Liljedahls den 26:e juli i Västerhagen, Haverdal. I vanlig ordning när Flamingo spelar i Halland med omnejd hämtar jag min kompis Malin när hon slutar jobbet. Vi åker sen hem till henne för att äta och göra oss iordning. Väl på plats på Västerhagen dansade jag lite gammeldans innan Flamingo började. Det blev en riktigt lyckad kväll och kul att besöka ett ställe jag aldrig varit på tidigare. 
 
 
Jag och min familj besökte Swedish music hall of fame nyligen. Vårt mål var Abba the museum men vi såg även en hel del annat. Gissa vad?
 
Flamingokvintetten såklart!
 
Lite information. Dock inget nytt för mig ;)
 
Det fanns olika "bås" med musik från olika årtionden. Det var min lillebror som upptäckte att Flamingokvintetten fanns inne på 60-tal och ropade direkt på mig :D
 
Och där mitt i allt dök ett kort upp också :p
 
Massor att titta på.
 
Vi var även på Gröna Lund och Kolmården. Där man minst anar det kan det dyka upp en flamingo ;)
På Gröna Lund såg jag en flicka med väldigt charmig klänning. Skulle lätt köpa en sån om den hade funnits i min storlek haha!
 
Såg inte Flamingo på Gröna Lund. Men man kan ju inte vara överallt. Jag stannade kvar på resten av dansbandsveckan i Malung.
 
I kön till linbanan på Kolmården fick vi lite info om flamingon. 
 
Nu ser jag fram emot nästa spelning som blir den 16:e augusti på Grindstugan i Göteborg. Ha det gött tills dess! :D